Meyer-Fonné: Zuivere Elegantie uit de Elzas

Meyer-Fonné: Zuivere Elegantie uit de Elzas

De Elzas, bekend om zijn schilderachtige landschappen en rijke wijntradities, herbergt een juweeltje onder de wijnhuizen: Meyer-Fonné. Dit domein, geleid door de getalenteerde Félix Meyer, produceert wijnen die de essentie van de Elzas perfect weten vast te leggen.

Meyer-Fonné staat bekend om zijn heldere, zuivere wijnen met mooi afgelijnd fruit en een beheerste generositeit, een stijl die Félix heeft geleerd onder invloed van Olivier Humbrecht van Zind-Humbrecht

Bij Meyer-Fonné vindt u een breed scala aan wijnen, variërend van verfrissende Crémant d'Alsace Extra Brut tot elegante en gastronomische Rieslings. De Crémant, een blend van Auxerrois, Chardonnay, Pinot Blanc en Pinot Noir, biedt een fris en romig aperitief met een lichte zoetheid.

Daarnaast produceert het domein ook heerlijke Pinot Blanc Vieilles Vignes en Pinot Gris, die bekendstaan om hun balans en zuiverheid.

Voor liefhebbers van Elzaswijnen die op zoek zijn naar kwaliteit en karakter, is een bezoek aan of een fles van Meyer-Fonné een uitstekende keuze. Deze wijnen brengen niet alleen de unieke terroirs van de Elzas naar voren, maar doen dit ook tegen zeer redelijke prijzen, waardoor ze toegankelijk zijn voor een breed publiek.

 

Neem gerust contact met ons op via Facebook, Instagram of stuur ons een mailtje. We helpen u graag verder!

Terug naar blog